Go to ...

Kaatsclub Amsterdam

Alles over Kaatsen in Amsterdam

Zoeken

RSS Feed

januari 18, 2022

Er wordt weer volop getraind


Sedert 5 april wordt er iedere dinsdag avond vanaf 19.00 uur weer volop getraind en gekaatst op het hoofdveld van het nationaal Rugby Centrum op sportpark de Eendracht te Amsterdam -Geuzenveld.

i-amsterdam
Er wordt getraind, geoefend en gespeeld op divers niveau. Zo maakt hoofdklasser Marten van de Leest graag gebruik van de beschikbare accommodatie en sparringpartners in plaats van helemaal naar Friesland te vliegen om daar een paar uurtjes met zijn vaste partuur/team maten te oefenen. GeertJan de Jong & Jeroen de Haan oefenen met name om tezamen met Raoul Wouters helemaal klaar te zijn voor de deelname aan NK junioren (Jong Nederland) en/of NK senioren op Pinstermaandag te Franeker. Nynke Brandsma en Njisk Nauta zijn zich druk aan het voorbereiden om tezamen met Ilona Blanksma of Jessica Huizinga als plaatselijke favoriet deel te nemen aan het Nederlands Kampioenschap kaatsen voor dames, welk op zaterdag 18 juni gehouden wordt op het Ronald McDonald Centre te Amsterdam.

Maar ook voor de overige kaatsers valt er genoeg op eigen niveau te oefenen en te beleven op de oefenavonden op dinsdagavond.